×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Билкови продукти 

Нови продукти

Най-продавани

Горещи оферти

Блог

Полезни статии

Здраве и красота

Експертни мнения

Podcast

Уебинар

Здраве с д-р Жиланов

Новини

Зеленоуста мида – панацея при артрит и ставни заболявания

Зеленоуста мида – панацея при артрит и ставни заболявания

виж повече
Дихателни практики за подобряване на храносмилателната система

Дихателни практики за подобряване на храносмилателната система

виж повече
Естествената уелнес рутина не е мит. Започнете я сега!

Естествената уелнес рутина не е мит. Започнете я сега!

виж повече

Отзиви на клиенти

Наталия Шапиро за

Енергизираща билкова смес - С корейски и сибирски женшен, ашваганда и мака, 59.2 ml

Много ефективно действие. Доволна съм.

Евгени Нанев за

Alpha-GPC / Алфа-глицерил фосфорил холин, 60 капсули

Бърза и лесна поръчка.

Проф. Д-р Мария Малинова, д.м за

Тудка (Тауроурсодезоксихолова киселина) TUDCA – здраве за черния дроб и жлъчния мехур, 500 mg, 60 капсули

Поздравления на екипа, за изключително компетентните и изчерпателни отговори на читателите! Успехи!

Въпроси от онлайн консултация с лекари

Попитай специалистите
Здравей,какви билки и адаптогени би ми препоръчал при обща умора, болки в мускулите и ставите,стрес ? Благодаря Може и по телефона 0895412853

Здравейте,

Преди всичко е необходима консултация с невролог за изключване на заболяване на нервната система и  изследвания според назначеното от лекаря. Ако резултатът от консултацията е ок и не са назначени изследвания, добре е все пак да се направи ПКК /пълна кръвна картина, ДКК /левкограма/, СУЕ и С-реактивен протеин като маркери за възпалителен процес. Леко понижен хемоглобин, без други оплаквания, също може да е причина за умората.

Междувременно може да   приемате Alive! Multi-Vitamins / Алайв Мултивитамини  - Whole food мултивитамини за повишаване на енергията и силен имунитет. Съдържат всички основни витамини, минерали и микроелементи за добър метаболизъм и възстановяване на енергийните запаси. В зависимост от пол/възраст, може да изберете най-подходящият за Вас продукт. https://revita.bg/module/iqitsearch/searchiqit?fc=module&module=iqitsearch&controller=searchiqit&s=%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%B2+%D0%BC%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8

Освен това, подходящи са и женшен-ите – сибирски женшен, индийски женшен/ашваганда/, американски женшен, корейски женшен. Комбинираният продукт Ginseng Raw Herbal Extract

Женшен / Смес екстракти от органик сурови билки срещу стрес и умора възстановява енергията на организма като подпомага функцията на надбъбречната жлеза за нормално производство на стресовия хормон кортизон.

Разбира се, вероятността оплакванията Ви да се дължат на т.н. пролетна умора е най-голяма. В такъв случай, здравословното хранене и подходящи упражнения, заедно с добавките, значително ще подобрят състоянието Ви.

https://revita.bg/blog/zdrave-i-krasota/zdravoslovno-hranene/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B0

Поздрави,
д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте, При поява на гъбички(бяло течение) по време на начална бременност допустими ли са вагинални промивки със смрадлика или лайка?

Здравейте!

Допустими са - особено смрадликата. Ако обаче е изолирана масова гъбична инфекция, няма да успеете да я овладеете само с промивки. Моят съвет е да проведете и противогъбично лечение с глобули.

Поздрави,

Д-р Кръстанова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Моля за разчитане на тези резултати бременна съм в 6 месец .притеснявам се да няма белодробен проблем

Здравейте,

Има леки отклонения в алкално-киселинното равновесие и газовия анализ на кръвта. Възможно е да се дължат на бременността, но кислорода в кръвта е в норма и вероятно плода не страда от кислороден глад /хипоксия/. За по-точна преценка е необходима консултация с пулмолог, а относно плода и с гинеколог.

Поздрави,

Д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Продуктът беше успешно добавен в любими.